Bor Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Bor Topraksan A.Ş.(Bor Tuğla Fabrikası) hissedarlarını bilgilendirme ve istişare toplantısına Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT başkanlığında, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah ÇALAPKULU, Belediye Avukatı Hüseyin DEMİRBİLEK, Serbest Mali Müşavir Uğur BATTAL, Mustafa Kemal SEÇİLMİŞ,Toprak mamulleri Sanayi hissedarı olan vatandaşlarımız katıldı.

 


Toplantıda mağduriyetlerini dile getiren hissedarlar,bugüne kadar kendilerine sahip çıkılmadığını ve bilgilendirilmediklerini dile getirdiler.

 

Belediye avukatı ve serbest mali müşavirler ise hali hazırda süre gelen konu hakkında nelerin yapılabileceğini,geçmişten günümüze kadar gelen bu önemli konuda yol haritasının nasıl izleneceği hakkında bilgi verdiler.Belediye Başkanı ERAT ise’’sizler zamanında altınlarınızı,bağınızı,bahçenizi satarak,artırdığınız paralarınızla fabrika kurulması amacıyla aldığınız hisselerin,şu anda karşılığını görememektesiniz ve mağdur durumdasınız.Bizler üzerimize ne düşüyorsa bu konunun takipçisi ve destekçisi olacağız. Umarız en kısa sürede bu vatandaşlarımızın sorunları çözülüp,mağduriyetleri giderilir.’’şeklinde konuştu.






Editör: TE Bilişim