TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve TŞOF Genel başkanı Fevzi Apaydın Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (NESOB) ziyaret ederek oda başkanlarıyla bir araya geldi.

TESK Genel Başkanı Palandöken’e Niğde ziyaretinde; TŞOF Başkanı ve Genel Başkan vekilleri Fevzi Apaydın, Burhan Aksak, Kırşehir Esnaf Odaları Başkanı ve Denetim Kurulu Üyesi Bahamettin Öztürk, Nevşehir Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Aksaray Esnaf Odaları Başkanı Doğan Ceylan eşlik etti. Heyet Niğde’de esnafın sorunlarına çözüm aradı.

NESOB Binasında Palandöken Toplantı Salonunun açılışını da gerçekleştiren, TESK Başkanı Bendevi Palandöken açıklamalarında; “Bizler Niğde ile iftahar ediyoruz. Öne çıkan işlerinden dolayı Alim başkanı da takdir ediyoruz. Niğde ilgili talepleri de dinliyoruz. Esnafımız sosyal güvenlik konularında adalet istiyoruz. Sosyal devletin babacan durumundan istifade edelim istiyoruz. Biz devleti de yormak istemiyoruz. Esnafımızın ayakta kalmasını istiyoruz.” dedi.

NESOB Başkanı Alim Yeşil katılımlarından ötürü misafirlerine teşekkür etti. NESOB Başkanı Yeşil, TESK Genel Başkanı Palandöken’e halı hediye etti. Ziyaret toplantının ardından sona erdi.

Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

Editör: TE Bilişim