Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası (SİPER-SEN) Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur  yaşanan  terör olayları ve terör örgütü yanlısı bildiri yayınlayan akademisyenlere ilişkin bir  basın açıklaması yaptı.

SİPER-SEN – Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası
 Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur açıklamasında; Yıllarca kanayan bir yara olarak devam eden ve tüm ülkemizin geçmişinden geleceğine;  birliğine, bütünlüğüne, huzuruna, barışına kastetmiş olan yurt içindeki iş birlikçileri ile birlikte bir çok bilinen malum  ülkeler, durmaksızın yapabildikleri her türlü melaneti kullanarak amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadırlar.

TERÖRE HİZMET EDEN HER GÜRUHU LANETLİYORUZ

Dünya ülkelerine kısa bir göz gezdirdiğimizde akan kanın, açlığın, fakirliğin, geri kalmışlığın sadece İslam ülkelerinde yaşandığını görmekteyiz. Binlerce km. uzaklıklardan sözde demokrasi getirmek maskesi ile orta doğuyu cehenneme çeviren güç odakları aynı oyunun içerisine Ülkemizi de çekmek istemektedirler.

Son günlerde şiddetini ve hainliğin derecesini son güçleri ile kullanmaya ve kardeşi kardeşe düşürüp, iç savaş çıkarma hevesleri çok açıkça görülmektedir. En son kendilerini "Aydın Akademisyenler!" olarak tanıtan, ne oldukları, kime hizmet ettikleri, kimden emir aldıkları, kime uşaklık ettikleri belirsiz bu kişiler tüm gerçeklerden uzak, yaşanan onca acıyı göz ardı edip, iftira, ihanet ve terörle aynı çizgide, akan kana destek veren ihanetin kalemle tetikçiliğini yapmış, yüz akımız gururumuz olması gereken bilim adamları sıfatını da maalesef terörün hizmetine sunmuşlardır. Kendilerini kınıyor, terörü, teröre hizmet eden her güruhu lanetliyoruz” dedi.

TERÖRLE ETKİN MÜCADELE EDEN SİYASİ İRADE VE GÜVENLİK KUVVETLERİMİZİN YANINDAYIZ

İl Temsilcisi  Çopur açıklamasının devamında; Güneydoğuda yaşanan hain teröre karşı; sevdiklerinden uzak, sıcak, huzurlu dinlenebileceği, kaygısız uyuyabileceği bir tek geceye hasret, soğuk, kar, yağmur, çamur demeden, milletimiz adına gözünü bile kırpmadan canını siper ederek, mücadele eden, en düşük rütbeli erinden, generaline, teknisyeninden Emniyet Müdürüne, memurundan Valisine kadar tüm kamu görevlilerimiz, gerçek Kürt kardeşlerimizin hayatını da cehenneme çeviren, tüm hain ve ihanet güçlerine karşı mücadele etmektedirler. Kendilerine teşekkür ediyor, her an'larında yanlarında olduğumuzu bilsinler istiyoruz.

Biz açıkça ifade ediyoruz ki; Devletimizin ve Milletimizin bu acımasız ihanet karşısında haklı ve gerekli tepkiyi demokrasi ve hukuk kuralları içerisinde, insan sevgisini her zaman ön planda tutarak, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da tüm imkanlarımızla, kalbimizle, samimiyetimizle bu mücadelenin ve ülkemizi temsil eden güvenlik kuvvetlerimizin, siyasi irademizin  tarafında olmaya devam edeceğiz. 

Bu uğurda hayatını feda etmiş tüm kahraman vatan evlatlarımıza rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, tedavi gören yaralılarımıza ve yakınlarına acil şifalar diliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim