5 Şubat Ortaokulunda öğrenim gören Halithan Yıldırım, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG)  6 branşta tüm soruları doğru yanıtladı. 8-E sınıfı öğrencisi Halithan Yıldırım, TEOG 2'nci Dönem Sınavı'nda, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi, TC. İnkılâp Tarihi ile İngilizce branşlarında sorulan yirmişer sorunun tamamını doğru yaptı. Büyük başarı elde eden öğrenci, Ankara Fen Lisesine girmeyi hedeflediğini ifade etti.

Halithan Yıldırım, " TEOG sınavına düzenli bir şekilde hazırlandım. Daima eksiklerimi tamamlamaya çalıştım. Başarıda en önemli etkenin disiplinli çalışmak ve rahat olmak olduğunu düşünüyorum. Benden desteğini esirgemeyen okul idaremize, öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

TEOG sınavındaki başarı için görüşlerini ifade eden 5 Şubat Ortaokulu Müdürü Mustafa Çepel, Öğrencimizin başarısından dolayı çok mutluyuz. Bu yıl bizim için çok başarılı geçti. On üç tane öğrencimiz 120 soruda 110 ve üzeri doğru yaptı. Tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi. 

Editör: TE Bilişim