MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, “Ağustos ayında milli ve dini hayatımız için önemli olan günleri yaşıyoruz “
MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı içerisinde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi ve ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve yine dini bayramımız olan Ramazan bayramı ile milli ve dini hayatımızda çok önemli ve özel yerleri olan günleri idrak etmenin şansını yaşıyoruz. Türk tarihinde nice büyük zaferler bu ayda kazanılmıştır. Son olarak 26 Ağustos 1922´deki Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucunda ulaşılan 30 Ağustos Zaferi’yle, bitmek üzere olduğu sanılan Türk milleti sonsuza değin var olmaya ant içmiştir.
Aziz milletimiz, bu yıl Zaferler ayı ile örtüşen Ramazan ikliminde farklı bir mücadele daha vermekte, oruçla en büyük düşmanı, yani nefsini yenerek bu sefer milli bayramını manevi zaferiyle taçlandırmaktadır. Bu manevi zaferi ise ardından gelen Ramazan bayramı ile yaşamaktadır.
İdrak ettiğimiz Kadir Gecesinin ardından, coşkusunu birlikte yaşayacağımız Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı şimdiden en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bizlere bu toprakları vatan yapan bütün büyüklerimizi, ecdadımızı, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, manevi huzurlarında saygı ile eğiliyorum. Bu seçilmiş günlerin milletimizin birliğine, dirliğine, huzur ve bekasına vesile olmasını parti teşkilatım adına niyaz ediyorum.” dedi.


Editör: TE Bilişim