Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin geliştirilmesi ve buna yönelik yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin katılımıyla 2013 yılı 2. olağan İl Teknik Komite Toplantısı İl
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen’in başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.


Toplantıya İl Müdürü Murat Türkmen’in yanı sıra İl Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Parlak ve Şube Müdürleri ile Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Hüseyin Onaran, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tahir Erdem, Niğde Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı İbrahim Aktaş, Ziraat Mühendisleri Odası ve Ziraatçılar Derneği İl Temsilcileri katıldı.



Toplantının gündemine geçilmeden önce İl Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Parlak tarafından komite üyelerine İl Müdürlüğünün 2013 yılı çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı.


Sunum sonrasında toplantı gündem maddeleri olan “2013-31 Nolu Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ ile ilgili değerlendirmeler” ile “Niğde’de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin son durumu, 2014 yılında konu ile ilgili olarak yapılabilecek çalışmalar” ele alındı.

Toplantı iyi dilek ve temennilerle kapatıldı.



Editör: TE Bilişim