Tarımsal Kuraklık Yönetiminin Görevleri, Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik hükümleri ve Tarım ve Orman Bakanlığının konu ile ilgili talimatları doğrultusunda, İl Tarımsal Kuraklık Eylem planının amacı, stratejisi, İl Kuraklık Eylem Planındaki eylem adımlarını değerlendirmek ve ileriye dönük hedefleri belirlemek amacıyla İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda "Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi" toplantısı düzenlendi.


Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Sadettin Yılmaz, Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir, Meteoroloji İstasyon Müdür Vekili Nevzat Erdoğan, DSİ 45. Şube Müdürü Ahmet Elbasan, İl Özel İdaresi Tarım Hizmetleri Müdürü Mehmet Işıldar, Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Serkan Ünlü, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ahmet Babacan, İlçe Müdürleri ile diğer kurum temsilcileri katıldı.


İl Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Mutlu Şahin tarafından tarımsal kuraklık ve tarımsal kuraklıkla mücadele kapsamında yapılan faaliyetler ile ilgili sunumun ardından kurum temsilcilerinden konu ile ilgili görüşleri alındı.

Editör: TE Bilişim