Fransa’nın Strazburg kentinde AİHM Büyük Daire’de görülecek dava sonucunda, “Ermeni Soykırımı” iddialarına son verme günü geldi.

28 Ocak Çarşamba günü, “Ermeni Soykırımı” yalanını kökünden çözmek için, Talat Paşa Komitesi önderliğinde, Strazburg’da olacağız.

 Davanın mimarı İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yurt dışı yasağı da 19 Ocak’ta İstanbul 4.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından oybirliğiyle kaldırılmıştı.

Aralık 2013’te İsviçre’de olduğu gibi 28 Ocak’ta da, hem de soykırım iddialarının 100. yıldönümünde, bu davayı kazanacağız.

Bu dava sonucunda hiçbir ülke parlamentosu, bundan böyle “Ermeni soykırımı” yalanını tanıyan bir karar alamayacak, artık hiçbir mahkeme “Ermeni soykırımına” hükmedemeyecektir.

Bizler de Niğde’den, bu çok önemli davayı sahiplendiğimizi göstermek, davanın milli dava olduğunu haykırmak ve bu önemli tarihsel olaya tanıklık etmek için Strazburg’da olacak,  Avrupa’daki Türk vatandaşlarımızla yan yana birlikte yürüyeceğiz.

Strazburg’da, “ ‘Ermeni soykırımı’ iddiaları uluslar arası bir yalandır. Biz soykırım yapmadık vatanımızı savunduk” diyecek ve Türk Bayrağımızı bir kez daha gururla dalgalandıracağız.

  

Z.Cem Yıldırım                                             Şemail Kahraman

Emekli Astsubay                                           Avukat

 

Editör: TE Bilişim