Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileri beraberlerinde öğretim görevlileri Ersin ERASLAN, Ebru POLAT , Bilal ÇİLKAYA ve Havva Nur TOKER  ile Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve  verilen hizmetler hakkında  bilgi edinmek için 26.12.2013 tarihinde Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.


Niğde SGK İl Müdürlüğü yemekhanesinde kahvaltı ile başlayan program İl Müdürü ve Müdür yardımcılarının; Sosyal Paylaşım sitelerinde sosyal güvenlik ile ilgili gönüllü faaliyet gösteren  öğrencilere plaket vermesi ile devam etti. Plaket verirken konuşan İl Müdürü Adil DEMİR öğrencilere gelecekte ki değerli mesai arkadaşlarım diye seslenerek ‘’Sosyal Güvenlik kadrolarında sizlere ihtiyaç var ‘’dedi ve öğrenim hayatlarında  başarılar diledi.

Programın devamında Müdür Yrd. Ömer Faruk İLHAN Sosyal Güvenlik Uygulamaları ile verilen hizmetler hakkında sunum yaparak soruları cevaplandırdı.

Daha sonra servisleri ziyaret eden öğrenciler uygulamaları yerinde görerek bilgi sahibi oldular.

Gayet samimi ortamda gerçekleşen programa İl Müdürü Adil DEMİR, İl Müdür Yrd. Mustafa GÜLTEKİN, Sigorta İl Müdür Yrd. Nurhan BAYER, İl Müdür Yrd. Mustafa TURAN, Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İLHAN ile öğretim görevlileri Ersin ERASLAN, Ebru POLAT ,Bilal ÇİLKAYA ve Havva Nur TOKER  katılmaktadır.





Editör: TE Bilişim