Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcı Mustafa Turan vekaleten SGK Niğde İl Müdürü olarak  atandı.

Niğde SGK müdürü Adil Demir'in merkeze alınmasından sonra müdür yardımcılığı görevi yapan Mustafa Turan vekaleten müdür olarak atanmasının ardından tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Sayın Mustafa Turan’a 12.03.2015 tarihinde Ziraat Bankası Derbent Şubesi Müdür Yardımcısı Sayın Metin Uludağ, Akbank Müdürü Sayın Erhan SAĞCAN, Orman ve Su İşleri Şube Müdür Vekili Hasan BİÇER, Memur-Sen il Başkanı Sayın Hasan Orhan’dan oluşan bir heyet hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarete katılan Ziraat Bankası Derbent Şubesi Müdür Yardımcısı Sayın Metin Uludağ, Akbank Müdürü Sayın Erhan SAĞCAN, Orman ve Su İşleri Şube Müdür Vekili Hasan BİÇER, Memur-Sen il Başkanı Sayın Hasan Orhan; Sayın Mustafa Turan’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdür’ü Sayın Mustafa TURAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Niğde halkına daha iyi hizmet verebilmek için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek, sonuç odaklı hizmet için elinden geleni yapacaklarını söyledi.




İl müdürlüğüne vekaleten atanan Mustafa Turan, 1997 yılında 2002 yılına kadar Diyarbakır'da, 2002'den 2006 yılına kadar Bursa'da çalıştı. Turan, 2011 yılından 2013 yılına kadar İskenderun'da, 2013 yılından bu zamana kadar ise Niğde SGK İl Müdürlüğünde müdür yardımcılığı görevlerini yaptı.  Turan Evli ve 4 çocuk babası.






Editör: TE Bilişim