Niğde Milletvekili Muharerrem Selamoğlu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Selamoğlu mesajında şöyle dedi.
         Bugün Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, onun bize bıraktığı Cumhuriyetin erdemlerini daha da ileriye taşıma konusunda kararlılığımızı gösterme günüdür de.
 
         Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü dünya üzerinde eşsiz kılan en büyük başarılardan biri değişime, gelişime ve ilerlemeye her zaman açık, gücünü Cumhurdan alan bir Cumhuriyet kurmuş olmasıdır. Kısa zamanda gerçekleştirdiği inkılaplar, halkımıza her zaman gelişme ve ilerleme yolunda ilham vermiştir. Halkımızdan aldığımız güç ile 87 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da Cumhuriyeti ilelebet yaşatma ve yeni başarılarla taçlandırma konusunda oldukça kararlıyız.
        
         Bundan 72 yıl önce kaybettiğimiz, dünyanın gıpta ile izlediği büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere açtığı yolda ülkemizi daha müreffeh günlere götürmek için durmadan yılmadan çalışıyoruz. İşte bu çalışmanın sonucu olarak ülkemizi küresel düzeyde her geçen gün daha ileri bir noktaya taşımaktayız.
 
         Bu düşüncelerle ölümünün 72. yıldönümünü yaşadığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun nezdinde ülkemizin Kurtuluş Savaşında canıyla kanıyla mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Editör: TE Bilişim