Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu Öğretmenler günü nedeni ile bir mesaj yayınlayarak bütün öğretmenlerin günlerini kutladı.
 
Selamoğlu yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi.
 
 
“Bizlerden geleceği devralacak çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz anlamlı ve çok kutsal bir mesleği yerine getirmektedirler. Öğretmenlik, sevgi ve fedakârlık mesleğidir. Sınırları bir mesai kavramının içine sığmayan, her hareketleri ve davranışlarıyla geleceğimiz olan evlatlarımıza şekil veren, büyük sorumluluk gerektiren en kutsal mesleklerden biridir.
 
En zor şartlarda bile, ülkemizin her karış toprağında tüm fedakarlıklarıyla eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyerek, Atamızın koymuş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine bizleri taşıyacak olan yeni nesillerin yetiştirilmesinde en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir. Hiç şüphesiz ki Milli Eğitim camiamız içerisinde bulunan öğretmenlerimiz bu görevi kusursuz bir şekilde yerine getirmek için üstün gayretlerle, ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadırlar.
 
         Ülkemizin geleceğine dair en büyük teminatımız olarak gördüğüm tüm eğitim camiamızın, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabulünün yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza selam ve saygılarımı sunarım.”
 
Editör: TE Bilişim