Peygamber Efendimizin doğumunun müjdecisi olan mevlid kandili gecesine bu sene de ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu Mevlüt Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Selamoğlu mesajında şöyle dedi.
 
Peygamber Efendimizin doğum günü, tüm İslam alemi için çok önemli ve mübarek bir gündür. Çünkü Allah’ın bütün âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz o gün dünyaya şeref vermiştir. Yani bu gece ALLAH' ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bir gecedir. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Cenab-ı Hak'ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Bizler de kullar olarak, yaptığımız her bir işi, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz.
 
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği, mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu gecede, yüreklerimizin ibadetle çarpması, gönüllerimizin bir olması dileklerimle tüm hemşerilerimizin mevlid kandilini kutluyor, Cenab-ı Hak’tan tekrarlarını nasip etmesini temenni ediyorum.
 
Editör: TE Bilişim