AK Parti Niğde Teşkilatı tarafından düzenlenen Şehitlerimizi Anma Yürüyüşüne yüzlerce kişi katıldı. Bor caddesini trafiğe kapatan kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla tekbirler eşliğinde Niğde Şehitliğine yürüdüler. Yürüyüşe AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da katıldı.





AK Parti İl binası önünden başlayan şehitlerimizi anma yürüyüşü katılan yüzlerce kişiyi kaldırımlardan geçen vatandaşlar alkışlarla destekledi. Şehitlerimiz anma yürüyüşü Niğde kalesinden yapılan pare top atışlarıyla başladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı kutlayan vatandaşlar evlerin pencerelerinden veya araçlarından el sallayarak desteklerini gösterdiler.


Bor Caddesini adeta insan seli şeklinde dolduran AK Partililer, hiç bir şekilde siyasi slogan atmadan yürüdüler ve  sadece şehitler için tekbir getirdiler. 


Niğde Şehitliği kavşağına gelen yüzlerce kişi saygı duruşu ve istiklal marşının okuyarak Kuran-ı Kerim tilavetini dinlediler. Şehit Aileleri adına konuşan Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir; "Öncelikle şehitlerimize saygıyı minnettarlığımızı göstermek adına düzenlenen böyle bir yürüyüş için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Şehit aileleri olarak biz bu acıyı tattık. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın" dedi.


AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "99 yıl önce bizim milletimiz sadece inançla ve azimle yola çıktılar. Bütün dünyaya karşı bir zafer kazandılar. Bizde bu bayrağı indirmeyeceğiz. Bu ezanı dindirmeyeceğiz. Bu konuda ne gerekiyorsa azmimiz ve inancımızla yapacağız. AK Parti olarak biz sözde vatansever değiliz. Biz Cumhuriyet tarihinde yapılanların fazlasını 12 yıllık dönemimizde yaptık. Vatanımızı milletimizi ne kadar sevdiğimizi icraatlarımızla gösterdik" şeklinde konuştu.


Mehmet Akif Ersoy'un mısralarıyla şehitlerimizi anma yürüyüşüne katılan yüzlerce kişiye seslenen AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "18 Mart 2014. Her yıl 18 Mart'ta şehitlerimizi programlarla anılıyor. Ama biz aslında şehitlerimizi yüreğimizde her gün anıyoruz. Şehitlerimizden Allah razı olsun. Eğer şehitlerimiz olmasaydı, bizler bu vatan toprakları üzerinde bu şekilde rahat yaşıyor olmayacaktık. Askerimiz, polisimiz, şehidimiz, gazimiz hepsinden Allah razı olsun. Niğde şehitliğinde 18 Mart günü sabah düzenlenen programda da duygulu anlar yaşadık. Öğleden sonrada düzenlenen şehitlerimiz anma yürüyüşünde de duygulu anlar yaşadık. Vatanseverliliğin bir örneğini gösterdiğiniz için anma yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


AK Parti Niğde teşkilatı tarafından düzenlenen Şehitlerimizi anma yürüyüşü Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmasının ardından, şehitlerimiz için yapılan dualarla sona erdi.



  
Editör: TE Bilişim