Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, yönetimiyle beraber Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

 

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Başkan Akdoğan’a şehit ailelerine olan desteğinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Ziyarete, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Başkan Yardımcısı Hilal Gürkan, Muhasip Ali Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tektaş, Ali Eren, Şehit babası İsmail Karagöz, Mustafa Şengül, Muammer Polat ve Şehit kardeşi Adem Alkan katıldı.


Başkan Akdoğan’ın her zaman yanlarında olduğuna değinen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, “Bugüne kadar ne ihtiyacımız varsa bize destek oldunuz. Bize olan yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için dernek üyeleri ve şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. 18 Mart şehitleri anma gününde şehit mezarlarının düzenlenmesi, konusunda katkılarından dolayı ve derneğimize vermiş olduğu maddi, manevi desteklerinden için Sayın Başkanımız Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdoğan, “Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim için çok değerlisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.






 

Editör: TE Bilişim