İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekleriyle Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "Al Bayrak Uğruna Can Verenler Projesi" kapsamında şehit aileleri için "Bayrakta Al Olanlar Türkü ve Şiir Gecesi" düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Dernek Başkanı Ömer Demir, yaptığı konuşmada, derneğin bugüne kadar 3 proje hayata geçirdiğini, 2 projede de paydaş olduğunu belirterek, "Projemiz kapsamında 2 günlük Çanakkale gezisi, şehitlerin resimlerinin halıya dokunması ile Türk bayrağı ve şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim takdimi yapıldı. Ayrıca derneğimizde de motivasyon kampı yaptık. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüz tarafından onaylanan “Al Bayrak Uğruna Can Verenler” adlı projemizin son aşaması olan “Bayrakta Al Olanlar Kahramanlık Türkü ve Şiir Gecesi” Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Moral vermek acılarını paylaşmak, sevinçlerine ortak olmak adına projemiz kapsamında Niğde Güzel Sanatlar Lisesi Kıymetli Öğretmenlerimizin ve Sevgili Öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu programla gerçekleştirdik. Niğde Şehit Aileleri Derneği olarak Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz için elimizden gelenin en güzelini dernek yönetimi olarak gayret gösteriyoruz. Projemiz kapsamında Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte 2 gün konaklamalı Bursa ve Çanakkale gezimizi, Motivasyon Kampımızı, Şehitlerimizin Resimlerinin İlmik İlmik halıya dokunması ile Türk Bayrağı ve Kura-nı Kerim takdimi ve son olarak da Kahramanlık Türkü ve Şiir Gecemizle Projemizi tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

Biz Büyük bir Aileyiz diyen Demir; “ Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi olarak Vatan ve Bayrak Uğruna Canını ve Kanını veren tüm yiğitlerimizin ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Biz Büyük bir Aileyiz. Bayrakta Al Olanlar Kahramanlık Türkü ve Şiir Gecemize Katılan Sayın Valimiz Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç Hanımefendiye,  İl Jandarma Komutanı Sayın Jandarma Kd. Albay Nihat Özkök ve eşi Seçil Özkök hanımefendiye, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Adnan Özdemir ve eşi Canan Özdemir hanımefendiye, Kurum Müdürlerimize Sivil Tolum Kuruluşlarının Temsilcilerine Basınımızın Değerli Temsilcilerine Kahraman Şehitlerimizin Kıymetli ailelerime Kahraman gazilerimize ve tüm katılımcılara derneğimiz yönetim kurulu adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Niğde Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrenciler, şiir ve türkü seslendirdi.

Programa, Vali Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Umut Zeybek, kurum müdürleri ve şehit aileleri katıldı.

Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor

Editör: TE Bilişim