MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "MHP ve Cumhur İttifakı 6 artı 1 oluşumuna karşı devleti ve milleti için çalışmaya devam edecek. Geleceğin lider ülkesi Türkiye'ye doğru giden yolda önce 2023, özgüvenle 2053, hedeften sapmadan Allah'ın izniyle 2071 hedeflerine ulaştıracağız." dedi.

Durmaz, Niğde'de İl Kültür Merkezi'nde partisinin üye katılım programında yaptığı konuşmada, üzerinde yaşadıkları coğrafyanın kuru bir toprak parçası değil, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış kutsal vatan toprağı olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Devlet Bahçeli Bulvarı ve Üst Geçidinin açılışında yaptığı konuşmasında, “Türk milletine hizmet etmek ve güçlü devlet, mutlu millet hedefine ulaşmak amacıyla çalışıyoruz. Kanla, fedakârlıkla ve büyük gayretle, bedellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına sağlıklı bir şekilde kavuşması, 2053 ve 2071 hedeflerine salimen ulaşması için çabalıyoruz. Enerji ve gıda sorununu tetikleyen küresel çatışmalar süresince içeride ve dışarıda sürdürdüğümüz terörle mücadelede Türkiye, Cumhur İttifakı’nın gücü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin imkânlarıyla her alanda sorunlarla baş etmesini bilmiştir. Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir, milli birlikteliktir. Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesi, direnen coğrafyanın mesajıdır. Fitnelere aldırış etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnsanımıza insanca yaşam için eserler inşa edeceğiz. İnsanımızın her zaman yanında olacağız. Bugün açılışı yapılan ve saygıdeğer Genel Başkanımızın adının verildiği üst geçidin Niğde’mize, Niğdeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

ÖZDEMİR: MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise açılışta yaptığı konuşasında, bulvarın ve üst geçidin açılışını genel başkan yardımcısı Durmaz ile birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bulvarımız uzun zamandır hizmet veriyordu. Buradan bir tren yolu geçiyordu. Burada her sene onlarca kaza oluyor ve mutlaka her yıl bir ölüm haberini üzülerek alıyorduk. Allah’a şükürler olsun 2022 yılının başından itibaren üst geçidimiz tamamlandı. Devlet Demiryolları’yla birlikte yaptığımız bir üst geçitti. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyoruz, bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz. Çok şükür artık herhangi bir kaza haberi almıyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın ilimizi ziyaretlerinden dolayı ben öncelikle kendisine de teşekkür ediyorum. Teşrif ve şeref verdiler. Üst geçidin açılışını hep birlikte yapalım istedik. Şimdi burası aynı zamanda bildiğiniz gibi Devlet Bahçeli Bulvarı ve Devlet Bahçeli üst geçidi. Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımızın bir yol arkadaşı. Özellikle dâhili ve harici bütün şer odaklarının karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yürüyen her zaman devletinin ve milletinin yanında olan büyük bir devlet adamımız. Biz de bunun mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından bulvar ve üst geçit hizmete açıldı. Açılışın ardından katılımcılar Devlet Bahçeli Bulvarı ve Üst Geçidinde incelemelerde bulundu.

Konuşmaların ardından partiye son bir ayda üye yapılan 495 kişiyi temsilen 21 üyeye rozet takıldı.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Editör: TE Bilişim