Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Horanta Yaşam Merkezi, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu içinde yapılması planlanan Mescit alanı, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda  Üniversite Araştırmaları Kulübü tarafından gerçekleştirilen Niğde Gazozu ikramı, Üniversite  Spor Kompleksi ve Diş Hekimliği Fakültesine ortak ziyaretlerde bulundular.

İkili ilk olarak geçtiğimiz günlerde Niğde Belediyesi tarafından açılışı yapılan Horanta Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

"Yaşam Merkezi Vatandaşlarımızın Sosyalleşmesine Katkı Sunacak"

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açıklamalarında “Yaşam merkezinin vatandaşlarımızın sosyalleşmesine önemli katkı sunacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

"Kente Önemli Bir Değer Katıldı"

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Horanta Yaşam Merkezi ile kente önemli bir değer katıldığını aktararak yaşam merkezi ile özellikle kadınlar için önemli bir faaliyet alanı oluşturulduğunu ifade etti.

Üniversite  Birimlerine Ortak Ziyaretler

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir Horanta Yaşam Merkezi'nin ardından Üniversite Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu içerisinde yeni yapılacak mescit alanında incelemelerde bulundu.

Buradaki açıklamalarında, “Vatandaş ve öğrencilerimizin ibadetlerini daha iyi bir ortamda yapabilmeleri için Selçuklu mimarisiyle burada yeni bir mescit yapımına yakın bir zamanda başlayacağız.” diyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, çalışmalar hakkında Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e bilgi verdi.

Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerere Niğde Gazozu ikram eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir burada bir süre öğrencilerimizle sohbet gerçekleştirerek kendilerinin öneri ve görüşlerini dinlediler. Rektör Uslu ve Başkan Özdemir son olarak ise Üniversitenin “Sağlıklı Kampüs Sağlıklı Yaşam” sloganıyla faaliyete geçirdiği Üniversite Spor Kompleksinde incelemelerde bulundular. İkili burada Niğde Yöresi Halk Oyunları Ekibi’ne de ziyarette bulunarak çalışmalarını yakından incelediler.

Rektör Uslu buradaki açıklamalarında öğrencilerimize yüksek standartlarda sunulan spor imkânlarını her geçen gün daha da ileri taşımaya kararlı olduklarını vurguladı.

Diş Hekimliği Fakültesi Bölgenin Sağlık Sistemine Katkı Yapacak

Üniversite yönetiminin yoğun çabaları neticesinde hasta kabulüne başlayan Diş Hekimliği Fakültemize gerçekleşen ziyarette ise fakültemizin durumu ile ilgili Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e detaylı bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu fakültemizin Niğde ve bölge sağlık sistemine çok önemli katkılar yapacağını belirtti.

Başkan Özdemir de ziyaret sonundaki açıklamalarında Üniversitemizin yürüttüğü öğrenci ve şehir odaklı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim