Niğde Merkez Ata sanayinde bulunan bir petrol istasyonunun yanında bulunan rampaya el frenini çekmeyi unutup aracını park eden vatandaş aracın rampa aşağı hareket ettiğini görmesi üzerine aracı durdurmak isterken ayağını kırdı.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı

Niğde Merkez Ata Sanayinde bulunan bir petrol istasyonunun yanında meydana geldi. Park halindeki 42 DJ 402 plakalı sürücü aracını tost yaptırmak için petrolün yanında bulunan rampaya park ettikten sonra otomobil kendiliğinden hareket ederek rampa aşağı hareket etmeye başladı. Otomobilin hareket ettiğini gören A.Ş. duvardan atlayarak otomobili durdurmak istedi. A.Ş. duvardan atladığı esnada ayağını kırdı. Otomobil ise duvara çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşalar durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gele sağlık ekipleri ayağı kırılan A.Ş.’yi ambulans ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilişim