Niğde’de PTT’nin 182 yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Koç’u makamında ziyaret eden PTT Niğde Başmüdürü Fahri Çeliker ve beraberindeki personeller ziyarette bulundular. Valilik ziyareti sonrası PTT Niğde Şubesine gelen 182. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi. Dr. Sami Yağız Caddesinde bulunan PTT şubesine gelen 182. müşteri Nihal Bay’a PTT Niğde Başmüdürü Fahri Çeliker tarafından pul koleksiyonu hediye edildi.

PTT’nin kuruluş yıldönümünde 182’inci müşterisi olan Nihal Bay, önce bir şaşkınlık yaşadı. Bay’a hediyesini ise PTT Niğde Başmüdürü Fahri Çeliker verdi.

PTT Niğde Başmüdürü Çeliker; “PTT teşkilatı bundan 182 yıl önce 23 Ekim 1840 yılında İstanbul yeni cami avlusunda PTT nezareti adı altında kurularak orada hizmet vermeye başladı. Hizmet verdiği günden beri bugüne kadar çeşitli aşamalardan geçerek en son Posta Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak 182 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Şirketimizin ikinci asıra yakın tarihini tecrübesiyle birleştiren geçmişi ve geleceği arasında uzun bir köprü kuran hizmette yeni bir bakış açısıyla kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile ürün ve hizmet çeşitliliğiyle vatandaşlarımıza hizmet sunmak için çaba göstermekteyiz. Özellikle şirketimiz posta sektörünün yanı sıra hizmette bilgiyi anında paylaşabilen küreselleşen dünya sektöründe söz sahibi olabilmek için iddialı olan sektörleri hedef alan bir kamu kurumu olma yolunda yürümekteyiz. 182 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sunan kurumumuzun kuruluş yıl dönümünün milletimize Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakaryalı Öğrencilerden Niğdeli Şehidimize Mektuplar Sakaryalı Öğrencilerden Niğdeli Şehidimize Mektuplar

Editör: TE Bilişim