Cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler dairesi başkanı İlker Astarcı ve çalışma arkadaşları Niğde Müsiad’ı ziyaret etti.

Niğde İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin ile birlikte Niğde Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe’yi makamında ziyaret eden heyet bir süre görüştü ve daha sonra tüm Müsiad üyelerinin katıldığı yemekli programa geçildi.

Müsiad üyeleri, Ortadoğuda yaşanan süreç , dünya gündemi ve yaklaşan 1 Kasım seçimleri hakkında merak ettikleri soruları İlker Astarcı’ya sorarak yanıt aldılar. Ortadoğu’da yaşanan gelişmelerin perde arkasında nelerin yaşandığını, dünyadaki önemli gelişmeleri ayrıntılı olarak anlatan Astarcı, 1 Kasım seçimleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe; ‘’Cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler dairesi başkanı sayın İlker Astarcı’yı ağırlamaktan büyük onur duyduk.  Gerçekten birikimli ve konulara derinlemesine vakıf biri. Ortadoğuda yaşanan süreç hakkında, hiç bilmediğimiz konuların perde arkasında neler yaşandığını dinledik. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için neden bu kadar önem arz ettiğini örneklerle anlattılar. Bu anlamda Müsiad olarak ülkemizin huzuru için ne gerekiyorsa o konuda üzerimize düşeni yapacağız. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ‘’ dedi.



Editör: TE Bilişim