Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 2018 yılında 400 Km sathi asfaltla kaplama çalışmaları yapıldı. 2019 yılında ise geçtiğimiz yıl kaplanan 400 kilometrelik asfalt kaplamasını geçmeyi ümit ediyoruz. Bu çalışmalar ile köylerimizin bütün yollarını şehir standartlarına getirmeyi planlıyoruz. Amacımız yoluyla, asfaltıyla şehirde ne varsa köylerimizde de onun olmasıdır. İnşallah, devletimizin ve hükümetimizin destekleri ile devam eden bu çalışmalarımız,  vatandaşlarımızın refahı için çok daha iyi noktalara gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Hedefimiz, yol problemlerini ortadan kaldırarak vatandaşımızın daha güvenli ve kaliteli yollarda ulaşım gerçekleştirmesini sağlamaktır diyen Vali Şimşek; “ İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında köy yollarında bir ilki gerçekleştirerek köy yollarımızı sıcak asfaltla kapladık. Bugüne kadar sathi asfalt kaplama yapan Özel İdaremiz grup köy yollarında artık bitümlü sıcak asfalt kaplama yapmaktadır bu son derece önemlidir.  Köy yolları için milat niteliğinde bir hizmettir. Hava şartları el verdiği sürece bu çalışmalarımız ramazan bayramından sonra il özel idaremiz 2019 yılı asfalt sezonunu açacaktır. İnşallah İl genelindeki tüm köy yollarımızı şehir standartlarına getirmeyi planlıyoruz. Köylümüz hizmetin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda Özel İdare gerek alt yapı gerek üst yapı çalışmalarını vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda aralıksız devam ettirecektir.” dedi.

 “VATANDAŞLAR MEMNUN”
Asfalt çalışmalarından vatandaşların son derece memnun olduğunu ve yapılan yolların tarımsal faaliyetlere de büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Vali Şimşek, köy yollarına atılan asfalt sayesinde yetiştirilen ürünlerin de yol tozundan etkilenmesinin önüne geçileceğini söyledi.
 
Editör: TE Bilişim