Geçtiğimiz hafta Genel Kurul yapan Niğde’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Öz İplik-İş Sendikası’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
 
Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş, Şeker-İş Sendikası Genel İdari Sekreteri Atalay Demirörs, Şeker-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Necati Pişkin, Hak İş Konfederasyonu Niğde İl Başkanı ve Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar’ı makamında ziyaret ederek, tebrik ettiler.
 
Bor Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve Bor Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkan Vekili Mustafa Tin ve Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Sekreteri İdris Gündoğan da bulundu.
 
Ziyaret sırasında göreve yeni seçilen diğer yönetim kurulu üyelerine de başarılar dileyen sendika başkanları ve yöneticileri tüm sendikalar arasındaki dayanışmanın diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil etmesini gerektiğini ifade ederek bu ziyarette başkan Mehmet Avşar’ı yeniden göreve gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyetlerini ifade ettiler.

 
Harb-İş Şube Başkanı Ali İhsan Daş “Biz Öz iplik-İş Sendikası ile her konuda görüş alışverişinde bulunuyoruz ve sendikalar olarak birlik ve beraberlik içerisinde ortak hareketin sivil toplum kuruluşu olan sendikaları daha da güçlü kılacağına inanıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sendikalar arasındaki diyalogu artırarak en üst noktaya ulaşmasını arzu ediyoruz“dedi.
 

Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş, Mehmet Avşar’ın tekrar Öz İplik-İş Sendikası Şube Başkanlığı’na seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Kardeşimiz başarısını perçinlenerek devam etmiştir. Biz Mehmet Avşar Başkanlığında Öz-İplik İş Sendikası ile birlikte her platformda ortak hareket edeceğimizi daha önce Sivil Toplum Platformunu kurarak göstermiştik. Bundan sonrada beraber diyalog içinde çalışarak devam edecektir. Başkanıma ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Ziyaret sırasında konuşan Hak-İş Konfederasyonu Niğde Temsilcisi ve Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar da, kendilerini ziyarete gelen Harb-İş Sendikası
Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek,“Değerli başkanlarım duygularını çok güzel ifade ettiler. 2007 yılı itibariyle Niğde Sivil Toplum Platformu çatısı altında toplanarak sivil toplum diyalogunu geliştirmek, kurumlar arası birlik beraberlik olgusunu pekiştirmek ve bölgemiz için yapılacak olan her türlü desteğin ve yeniliğin öncüsü olmak adına bu birlikteliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Değerli başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım yönetim kurulum ve tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
 
Editör: TE Bilişim