Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi yapılan saldırı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Ak Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi şahsına yapılan saldırı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

  

“Şahsımı hedef alan saldırıyla  ilgili olarak gündemdeki bilgi kirliliğini gidermek adına bir açıklama yapmak gereği  doğmuştur. Öncelikle geçtiğimiz Cuma günü 06.03.2014 tarihinde gerçekleşen saldırı ile ilgili olarak yerel ve ulusal medyada yer alan ve kamu vicdanını derinden yaralayan asılsız haberleri ve buna benzer rivayetleri şiddetle kınıyorum.

  

Bir takım medya kuruluşlarının ucuz ve basit yöntemler kullanarak şahsımı ve dolayısıyla emanetini taşıdığım aziz milletimizi küçültücü ifadelerle kaleme aldığı “-dövüldü-, -Milletvekiline medya dayağı-“ gibi ifade ve beyanların gerçek dışı olduğunu ifade ediyor, halkın doğru bilgi edinme hakkını gasp eden, haber ve habercilik etiği ile asla bağdaşmayacak yöntemlerle kamuoyunun doğruyu öğrenme hakkını gasp eden kişi ve kuruluşları da yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum. Vuku bulan söz konusu saldırıda fiili bir müdahalenin olduğunu fakat bu müdahalenin kamuoyuna, bilerek ve isteyerek yanıltmak gayesi ile haber servis edenlerin iddia ettiği gibi ileri boyutlarda olmadığını kamuoyunun engin bilgi ve takdirlerine sunuyorum.Saldırıyı gerçekleştiren ve ismi kamuoyu tarafından bilinen şahıs ile ilgili olarak ise gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını ve bundan sonraki süreçte hak arayışımızın hukuki yöntemlerle devam edeceğini ifade ediyorum.

 

Gündemi arzu etmediğim bir şekilde meşgul eden saldırıyla ilgili olarak, kamuyounu gerçek anlamda bilgilendirici haberler yapan hassasiyet sahibi basın mensuplarına ve saldırıyı kınayarak geçmiş olsun temennilerini ileten gerek muhalefet gerek iktidar partisi mensubu bütün hemşehrilerime iyi niyet ve temennilerinden dolayı şükranlarımı  sunuyorum.                                                                                                    


 

Editör: TE Bilişim