Niğde Belediye Başkanlığı okul bahçelerinin güzelleşmesi için başlattığı asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 
Okul bahçeleri Niğde Belediye Başkanlığı tarafından tozdan çamurdan kurtarılarak öğrenciler için sağlıklı alanlar haline getirilmeye devam ediyor.

 
Okul bahçelerinin asfaltlanmasında seferberlik başlatan Niğde Belediye Başkanlığı çalışmalarına Niğde Anadolu Lisesi, Niğde Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi, Asım ve Zeynep Ecemiş İlkokulu, 5 Şubat Ortaokulu bahçesinde, Hazım Tepeyran İlkokulu ve Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçelerinde asfaltlama çalışması yaparak okul bahçelerini düzenli hale getirdi.


 
Niğde Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Recep Koçer; "Okulumuzun bahçesi uzun yıllardır asfaltlanmamış, çok kötü bir durumdaydı. Bu durumu Niğde Belediye Başkanlığına ileterek okul bahçemizin asfaltlanması talebinde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan bu konuda duyarlılık gösterdi ve okul bahçemizin asfaltlanmasında bize kolaylık gösterdi. Okul bahçemizin asfaltlanması için ekiplerini gönderdi. Okulumuzun bahçesi asfaltlandı, güzel olacak. Giriş çıkışlardaki kötü görüntü ortadan kalkmış olacak. Asfaltlanmada emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a, Milli Eğitim Müdürümüze, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve çalışan tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi.



 
Editör: TE Bilişim