Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen 'Kutlu Doğum Özel' programına ilgi yoğundu. Binlerce kişinin katıldığı programa gelenlerin çoğu salonda yer olmayınca programı dışarıda dinledi. Salon saatler öncesinden tamamen doldu.

4-21 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Niğde Belediyesi kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Niğde'ye gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yaptığı konuşmada, Peygamberimizin hayatını anlattı.

Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri kapsamında İnönü Mahallesi Belediye Sosyal Tesislerinde “Kutlu Doğum Özel” temalı etkinlik düzenlendi. Niğde halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmasıyla başladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Peygamber Efendimizin ümmeti olmak şereflerin en büyüğü. Var olmamızın sebebi peygamberimizin yaratılmış olmasıdır. Bu nedenle Hz. Muhammed'in ümmeti olmaktan ne kadar övünsek dua etsek azdır.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için Niğde'ye gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da yaptığı konuşmada, "Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun. Peygamber sevgisi ruhlarımıza Nisan yağmuru gibi indi, bizlere öyle bir rüzgâr bıraktı ki Muhammed (SAV) o sevgi günden güne kartopu gibi büyüyor. İnsanlar Allah'ın Nebi'sini dinlemek için mekanlara sığmıyor. Benim hedefim tüm evlerde peygamberimizin adının anılmasıydı. Şükürler olsun" dedi.

Program sonunda katılımcılar Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu Niğdelilerle buluşturduğu için teşekkür ettiler.

 

http://www.borhaber.net/guncel/nihat-hatipoglu-nigde-de-izleyicileri-mest-etti-h16425.html

Posted by Bor Haber on 16 Nisan 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim