Niğde’de bulunan esnaf ve köyleri dolaşan CHP  Niğde milletvekili Doğan ŞAFAK bazı açıklamalarda bulundu.


CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak yaptığı sert açıklama da " Uzun zamandır bütün uyarılarımıza ve meclisteki önerilerimize rağmen iktidar hiçbir konuda bir tek sorunu bile çözmüş değildir. İktidar halkın yanında değil karşısındadır. İlimizin ve ülkemizin ağır sorunları vardır ve bu sorunların çözümü noktasında çalışma yok. Bol reklam var ama icraat yok. " dedi. 


Şehit Askerler

Dün Hakkaride şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yanlış politikaların sonucu gün geçtikçe genç askerlerimizin oralardan cenazelerinin gelmesi  Niğdeli vatandaşımızı bizleri ve  ülkemizi üzmüştür. Özellikle son iki yıldır hükümetin Ortadoğu politikalarının yanlışlığının bir kez daha altını çizmek isterim.  Askerlerimizin yurt içinde sudan bahanelerle tutuklanması ve yıpratılması morallerini bozmuştur. Bu gelişmeler terör örgütüne ve dış güçlere cesaret vermiştir . Türkiye bir gün bu zorlukları doğru bir hükümetle aşacaktır.

Tarım Üreticileri perişan 

Önceki gün Orhanlı kasabasında durumu yerinde gördüm. Vatandaşlar köyün ortasında bomboş beklerken birden Niğde’nin yolunu tuttu . Bu konuda Medaş yetkilileriyle muhalefet olarak yoğun bir temas kurduk ve çözüm konusunda gece sabahlara kadar gözümüze uyku girmeksizin uğraştık. Tarımsal sulamada üreticilerin ova köylerinde  Gölcük, Orhanlı, Ediklli, Bozköy gibi kasabalarında sorunlar var. Bu sorunlar konusunda Mecliste  bütün çabalarımıza ve ikazlarımıza rağmen bu konuda iktidar kanadından yaprak kımıldamadı, Donmuş mahsul paraları ödenmedi, zaten ambarlarda kalan ürünler konusunda iktidar yönünü bu tarafa hiç dönmedi. Seçim zamanı 9 bakan geldi  şimdi o bakanlar nerede, Enerji bakanı nerede, Tarım bakanı nerede, Acaba 2015 haziran ayında yapılacak seçimlere mi gelecekler.  

İçanadolu esnafı, köylüsü, işsizi Suriye’den fazla yanıyor.

Sabah akşam  Suriye ile meşgulüz, dönüp bir gün Anadolu köylüsü, kentlisi, işsizi ne yapar ne durumda ihracatta ne aşamada, ithalat nereye dayandı, işsizlik ne durumda, Tarımsal ürünlerin ihracatı konusu ne olacak, sanayinin durumu ne olacak tüm bu sorunların çözümü ve ilgisi noktasında    Siyasal iktidar ülkemizi Suriye batağına sokarak dış politikamızı intihar ettirmiştir.

Öğretmenler sürgün ediliyor…

 Akıntıya kapılan sözde demokrat hükümet Suriye’de, Libya’da demokrasi isterken oralara demokrasinin gelmesini ve insan haklarının yaşatılmasını savunurken bu konuda militan bir şekilde batılı güçlerle işbirliği yaparken, kendi ülkesinde; Gazeteden iktidarı eleştirdi diye sadece yanlışlarını söyledi diye aydın cesur bir Öğretmenimiz olan sayın  Göksel Rıza ÖZKAN’ı   Niğde’den Rize’ye sürmüştür. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklfi ile ve Milli eğitim Bakanlığı kanalıyla  yapılan bu saygısızlığın elbet bir gün hesabı sorulacaktır.  iktidarın özgürlük ve demokrasi bilmez yandaşları ve bürokratları  şunu iyi bilsinler ki alttakiler üstekiler kadar güvende değildir.








Editör: TE Bilişim