Bor ilçesinde meşhur Bor sebze pazarında Niğde'nin ilk yürüyen merdiveni kurban kesilerek hizmete açıldı.



 Bor Belediyesinin Meşhur Bor Salı Pazarının modernleştirilmesi çalışmalarıyla başlattığı proje uygulamaları vatandaşların kullanımına sunulmaya devam ediyor.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, yaptığı açıklamada, "Halkımızın talebi doğrultusunda hizmetlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin Bor'a yakışan tesislere kavuşması gerekiyor. Belediye olarak her türlü çalışmayı yapacağız. Buraya Bor ile özdeşleşen bir modern sebze pazarı yaptık. Pazara gelen halkımız rahat alış verişini yapsın. Hayatını kolaylaştırsın. Niğde'nin ilk yürüyen merdivenini hizmete açtık. Bor'da birlik, beraberlik ve kalkınma mücadelesi veriyoruz. Bunu ben değil, biz yapacağız." dedi.

 

Başkan Erat, konuşmasının devamın da; yenilenen ve modern hale kavuşturulan sebze pazarının ilçenin adını tüm Türkiye'ye duyurmaya devam edeceğini ve “ Geçti Bor'un Pazarı” deyişini tersine döndüreceklerini ifade eden Başkan Erat, böylece Bor'un ticaret ve ekonomi hayatını canlandırmayı amaçladıklarını kaydetti.


Yürüyen merdiven pazara alış verişe gelen vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır. Özellikle yaşlılarımızın yürüyen merdiveni kullanarak Pazar alış verişlerine büyük kolaylık sağlamış olacak, hayırlara vesile olması dileğiyle kurban kesilerek dualarla hizmete açıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Açıklamasında bulundu.

 

Yürüyen merdiveni kullanarak pazara alış verişe gelen yaşlılara Bor Belediyesi zabıta ekipleri ile Bor Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler yardım etti.

 

Yürüyen merdivenle sebze pazarına inip çıkan vatandaşlar, "Yapılan hizmetten çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Editör: TE Bilişim