Türkiye’nin en aktif 10 gencinden birisi olarak anılan hemşehrimiz Serhat Yılmaz, yaptığı başarılı gençlik çalışmaları sayesinde bugün birçok konferansa, seminere ve TV programlarına çıkıyor ve bilgilerini ve tecrübelerini gençlerle paylaşıyor.

Yılmaz, Geçtiğimiz günlerde yine ulusal bir TV kanalında canlı yayına çıkarak ülkemizdeki gençlik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Konuşması esnasında Niğde’deki gençlik çalışmaları hakkında önemli bazı değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye genelinde 25 şehirde aktif olarak çalışmalar yürüten ve ülkemizin en büyük gençlik kurumlarından birisi olan Sivil Yaşam Derneği’nin Genel Başkan Yardımcılığını yürüten Yılmaz, bu günlerde Denizli’de ve ülkemiz genelinde birçok konferans ve konuşmalarda bulunarak tecrübeleri paylaşıyor, gençlere öğütler veriyor. Niğde’de gençlik adına çalışmaların yetersizliğinden yakınan Yılmaz: ‘’Niğde’nin öğrenci kapasitesinin giderek arttığını ve bu doğrultuda gençlerin enerjisini faydalı yönlere çekecek kurumların eksikliği kabul edilebilir değil, sivil toplumun eksikliği bir yana Niğde Belediyesi’nin basit bir Gençlik Meclisi bile faal olarak çalışmıyor, temennim en kısa sürede bu eksiklikler giderilir ve Niğde bu sistemde yerini alır.’’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim