Şanlıurfa'da görev dönüşü Trafik kazası geçiren ve 13 gün hastanede tedavi altında olan Niğde Gümüşler kasabasından olan Nail Akdoğan hayatını kaybetti. 

VİDEO SAYFANIN ALTINDA...


Şanlıurfa'da, görev dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 13 gün hastanede tedaviye alınan polis memuru 30 yaşındaki Nail Akdoğan, şehit oldu. Şehit polisin cenazesi, Şanlıurfa'da  düzenlenen törenin ardından memleketi Niğde'ye gönderildi.


13 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyüklerini Koruma Şubesi'nde görevli polis memurları Nail Akdoğan, meslektaşı Zafer Yılmazer ile geçen 1 Haziran'da, hakim ve savcılardan oluşan heyetin içinde bulunduğu aracı Diyarbakır il sınırına kadar götürdükten sonra dönüşte kaza yaptı. Kazada ağır yaralandıktan sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan polis memuru Akdoğan, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybederek, şehit düştü.



Şehit polis memuru için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene; Şanlıurfa Vali vekili Ramazan Seçilmiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Salman Kömürcü, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve şehitin mesai arkadaşları ile ailesi katıldı. Törende fenalık geçiren şehitin yakınları, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit polisin oğlu 2 yaşındaki Eymen'e ise bayan polisler baktı. Yapılan duaların ardından şehidin naaşı bir süre omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Evli ve bir çocuk babası olan polis memuru Nail Akdoğan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere karayoluyla ile memleketi Niğde'ye gönderildi.



ŞEHİDİMİZ GÜMÜŞLER BELDESİNDE DEFNEDİLECEK


Akşam saatlerinde Niğde'ye gelen Şehit Polis Memuru Nail Akdoğan'ın cenazesi Gümüşler beldesinde defnedilecek. 


Gümüşler Beldesi  Yeni Gümüşler Toytepesi Camiide kılınacak öğle namazından sonra, Gümüşler Beldesi mezarlığına defnedilecek. 







Editör: TE Bilişim