Niğde Altınçağ İlim, Kültür, Ahlak ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Korkmaz Hoca yine ülke çapında ün yapmış Cüppeli Ahmet Hoca'nın yolunda gidiyor!

Bilindiği üzere, Cüppeli Ahmet Hoca'nın sohbetleri gerek kendi cemaati gerekse diğer vatandaşlar tarafından ilgi ile izleniyor. Dini sohbetlerinde dedindiği güncel ve ilgi çecici konularla bir çok kişinin izlediği Cüppeli Ahmet Hoca gibi öğrencileri de onun yolunda gidiyor. 

Niğde Altınçağ İlim, Kültür, Ahlak ve Yardımlaşma Derneği başkanı olan Muhammed Korkmaz Hoca'nın Ereğli'de bir dernek açılışında yaptığı konuşma da gündeme oturdu. 

PAPAZ ERİĞİ, NAPOLYON KİRAZI...

Napolyon Kirazı, Papaz Eriği isimlerini eleştiren Muhammed Mustafa Korkmaz hoca konuşmasında yabancı kelimeleri kullanan Türk insanına sert tepki gösterdi. Muhammed Mustafa Korkmaz şöyle dedi; "Napolyon kim ? Gâvur.
Niye Fatih Sultan Mehmet kirazı demiyorsunuz da Napolyon diyorsunuz, işte adamlar taa kirazımıza kendi ismini koydurmuş namussuzlar. Pazara gittim, Hocam Napolyon kirazı dediler o zaman Almam kardaş ben Napolyo'nu sevmiyorum" dedi.
 
 
Muhammed Mustafa Korkmaz'ın sert tepki gösterdiği konuşması cemaati aynı zamanda gülme krizine soktu; "Bunun adına Kanuni Eriği de, mübarek Sultan Fatih de . Niye Napolyon!
Eriğin ismi de Papaz Eriği.
Hoca Eriği de !
Papazı sevdirecek ya papaz eriği diyor, vay papaz vay. Papaza bak, adama değil haa papaza diyorum.

ÖZGECAN ASLAN OLAYINI DA YORUMLAMIŞTI

Niğdeli Muhammed Korkmaz Hoca geçtiğimiz aylarda feci şekilde katledilen Özgecan Aslan olayını da yorumlamıştı. 


c


Editör: TE Bilişim