Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il merkezinde 2022 yılında yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri yeri, güzergâhı ile afiş ve pankart asılacak yerler, Valilik Makamının 29.12.2021 gün ve 715 sayılı olurları ile tespit edildi.

2022 Yılında İlimiz Merkezinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri yapılacak yer ve güzergâhları ile afiş ve pankart asılacak yerler; Asıl Miting Alanı Ve Yürüyüş Güzergâhı: Miting Alanı: Cumhuriyet Meydanı — Ömer Halisdemir Meydanı. Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yönleri: Toplantı yeri perşembe pazarında toplanan topluluğun, Külhan Sokak Murat Zeren Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında ve Ömer Halisdemir Meydanında son bulacaktır. Dağılımlar ise; Ayhan Şahenk Bulvarı (Bankalar caddesi), Dr. Sami Yağız caddesi (Bor caddesi), Murat Zeren Caddesi istikametlerine yapılması.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

ALTERNATİF MİTİNG ALANI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI:

Miting Alanı: Şefik Soyer Meydanı, Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yönleri: Toplantı yeri TCDD Tren Garından başlayarak, Murat Zeren Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı ve Emin Erişingil Caddesini takiben Şefik Soyer Meydanında son bulacaktır. Dağılımlar ise; Ayhan Şahenk Bulvarı (Bankalar caddesi), Emin Erişingil caddesi, Kemali Ümmiye caddesi ve Fariki sokak istikametlerine yapılması,

C- ALTERNATİF MİTİNG ALANI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI:

Miting Alanı: Derbent Meydanı, Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yönleri: Toplantı yeri olan Selçuklu Caddesinden başlayarak, Ethem Onbaşı caddesini takiben, Derbent kavşağında son bulacaktır. Dağılımlar ise; Dr. Sami Yağız (Bor Caddesi) Caddesinden il merkezi ve Bor ilçe istikametleri ile Ethem Onbaşı Caddesi istikametlerine yapılması,

D- AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER:

İl Mahalli Çevre Kurulunun, 31.10.2003 gün ve 2003/10 sayılı kararında; bez afişlerin, Süleyman Fethi Caddesi, Murat ZEREN Caddesi, Paşakapı Caddesi, Emin Erişingil Caddesi, Feridun ZEREN Caddesi ve Selçuklu Caddeleri olarak belirlenen yerler ile mitingin yapılacağı meydanlara ve güzergâhlara asılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: TE Bilişim