Niğde'de Polis Teşkilatının 177. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.


Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü  Mehmet Kemal Arısoy, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, siyasi parti temsilcileri, polis memurları, polis okulu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor


Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdmeir ve POMEM Müdürü Mehmet Kemal Arısoy’un Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, şu ifadelere yer verdi: ‘‘Kurulduğu günden bu yana kamu düzenini tesisi ve korunması. Asayiş  tedbirlerini sağlanması ile  fedakârca görev yapan teşkilatımız suç ve suçlularla olan başarılı mücadelesini her geçen gün artırarak sürdürmektedir. Temel hak ve özgürlüklere sahip olan, hukukun üstünlüğüne bağlı görev anlayışı ile hareket eden teşkilatımız, nitelikli personel yapısı, teknik ve fiziki kapasitesi, çağın gerekliliklerine uygun teknoloji kullanımı ile aziz milletimize hizmet etmenin haklı gururunu taşımaktadır. Gücünü yasalardan ve milletinden alan emniyet teşkilatı 177 yıldır olduğu gibi bugünde her türlü terör ve şer odaklarına karşı tereddütsüz ve tarifsiz bir şekilde  devletinin, milletinin emrinde olmaya devam edecektir .Emniyet Teşkilatımızın 177. Yıl kuruluş dönümü vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimizi minnetle yad ediyorum.’’ diye konuştu.


Konuşmanın ardından program sona erdi.

Editör: TE Bilişim