Niğde’de KOP’la  Okuyarak Aydınlık Yarınlar projesi kapsamında Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklar için yaptırılan Sevgi Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Niğde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Koca, "KOP’la  Okuyarak Aydınlık Yarınlar projesi kapsamında çocuk evleri sitemize yaptırılan sevgi kütüphanemiz 53 bin TL’ye mal olmuştur. Şuan içerisinde 600 tane kitap bulunmaktadır.  Kurumumuzda barınan çocuklarımızın sosyal ve kültürel geleceğine önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise, "KOP başkanlığı tarafından finanse edilen bu kütüphanenin ayrı bir anlamı var.  Her şeyden önce bu kütüphane sevgi evlerinde açılan ve adı da sevgi kütüphanesi. Buradaki bize emanet edilen devletimize emanet edilen çocuklarımıza hizmet edilecek bir kütüphane.  Bu kütüphanelerde  gençlerimizin çocuklarımızın okuma aşkı okuma hevesleri  daha da artacaktır.  Daha çok kitap okuyacaklardır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.
 

 
Editör: TE Bilişim