Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Niğde’de bir çok etkinlik yapıldı. 


Niğde'de Polis Haftası Etkinlikleri yapıldı. Polis Haftası etkinlikleri çerçevsinde geçtiğimiz hafta içinde Şehit Polis Aileleri ziyaret edildi.


NİĞDE PMYO TİYATROSU İLGİ İLE İZLENDİ



Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı Tiyatro Niğde Kültür Merkezinde gösterimi yapıldı. Seans halinde çeşitli zamanlarda tekrarlanan tiyatrolar  ilgi ile izlendi. 


Niğde Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından Hıdırlık mevkiinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ağaçlandırma sahasına ağaç dikilmesi için çukurlar hazırlandı ancak havanın yağışlı olması nedeni ile ağaç dikimi personelin katılımı ile ilerki bir tarihte yapılacak. 

EMNİYETÇİLER,  BASINCILARA 8 GOL ATTI


Niğde Emniyet Müdürlülğü personeli ile basın mensupları arasında Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü kapsamında, polisler ile basın mensupları arasında futbol maçı düzenledi.


Maçı, Polis meslek yüksek okulundaki maçı, Vali Alim Barut, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve okul müdürü Mürsel Sevindik de izledi.


Vali Barut'un vuruşu ile başlanan dostluk maçında, emniyet takımının kadrosunda İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç ve polis memurları yer aldı.


Birbiri ardına yaptıkları ataklarla başarılı bir performans sergileyen emniyet mensupları, maçı 8-4 kazandı.


Ali Doğan Uludağ, maç sırasında yaptığı açıklamada, bu maçı her yıl düzenlediklerini belirterek ; "Bugün teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında basın mensuplarıyla maç yaptık. Güzel bir maç oldu. Basındaki arkadaşları da tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ama bizim taraf kazandı. 

Niğde'deki bazı ilköğretim ve ana okulu öğrencileri Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ'ı ziyaret etti. Ziyarette çocuklar ile tek tek ilgilinen Ali Doğan Uludağ, çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Özel Vuslat Anaokulu öğrencileri üzerlerinde " Kemer Hayat Kurtarır" yazan temsili emniyet kemerleri, temsili trafik ışıkları ve kal şeklindeki " Polis Sevgidir" kokartlarıyla ziyaretlerine gelen çoçukların hassasiyetlerini kutlayan İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ,  Emniyet Kemerinin önemini dile getirdi. 

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ



Dün,  Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ile personeli, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, personeli ve öğrencileri Niğde Şehitliğini ziyaret ettiler.


Ziyarette Kuranı Kerim okundu, dua edildi. Ardında şehitlikteki ve dışındaki tüm şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek karanfil bırakılıp dua edildi.



 CUMHURİYET MEYDANINDA TÖREN YAPILDI


 Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis günü etkinlikleri kapsamında Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Niğde Polis Okulu Atatürk Anıtına çelenk koydu.



Törene, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, Niğde Üniversitesi Rektör yardımcısı Mehmet Şener, Niğde Defterdarı Cabir Döner, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, CHP il Başkanı Ünal Baykan, Niğde Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Ecemiş, OSB Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Mehmet Ayduğan, kurum Müdürleri ile Emniyet müdür yardımcıları ve polis yakınları katıldı. Tören Niğde İl Emniyet Müdürlüğü çelenginin konulması ile başladı ardın Polis Okulu çelengini konuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören sonra erdi.

BİZİM İÇİN EN BÜYÜK BAYRAM NİĞDE'NİN HUZURLU OLMASIDIR


Törenin ardından Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ makamında ziyaretleri kabul etti.

Ziyaretleri kabul eden Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, “Biz Polis Haftası etkinliklerini olabildiğince sade kutlamaya çalıştık. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün de politikası bu. Güvenlik hizmetini en iyi şekilde verebilmenin yollarını arıyoruz. Evine güvenli ve huzurlu bir şekilde gidebiliyorsa işlerini yürütebiliyorsa bizim için en büyük bayram budur” dedi.

Niğde Atatürk Ortaokulu öğrencileri Niğde Emniyet Müdürlüğü personeline gül dağıttı. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubeler Müdür Ali Doğan Uludağ ve Müdür Yardımcılarını ziyaret ederek polis günlerini kutladılar. Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç 97.0'dan yayın yapan Niğde Polis Radyosu'nda programa katılarak Emniyet Teşkilatının 168. Yıl dönümü ve Niğde'nin genel asayiş konuları ile ilgili bir söyleşi yaptı. 




Editör: TE Bilişim