Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, üyelerle birlikte aldıkları ortak karar doğrultusunda, Kış ayının gelmesiyle birlikte 21.30 olan kapanış saatinin 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle 20.00’da kapatacaklarını söyledi.

BERBERLER SAAT 20.00’A KADAR HİZMET VERECEK
Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan  konu hakkında yaptığı açıklamasında, “Yaz mevsiminde Niğde genelinde berber arkadaşlarımız saat 21.30’a kadar çalışma zorunluluğu bulanmakta idi. Oda olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıda, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kış saati uygulamasına geçme kararı alındı. Alınan kararla yaz mevsiminde 21.30 olan kapanış saati, 20.00 olması şeklinde karar verilerek uygulamaya konuldu. Cumartesi günleri, Ramazan ayı içerisi ve bayram günlerinden 1 hafta öncesi ise yine serbest çalışma imkanı berberlerimiz için uygulanacaktır” dedi.

ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Berberlerden imza toplayarak ve toplantılar yaparak bu kararı aldıklarını belirten Başkan Bircan, “Bütün arkadaşlarıma almış olduğumuz bu karara saygı gösterdikleri ve uydukları için teşekkür ediyorum. Oda olarak hiçbir meslektaşıma bırakın cezayı, onları uyarmayı bile düşünmeyiz. Çünkü berberler olarak akşama kadar ayakta makas sallıyoruz. Kendi geleceğimiz için çocuklarımız için böyle bir karar aldık” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim