Geçtiğimiz yıl asfalt sezonunda 70 bin ton sıcak asfalt dökerek Niğde’de tüm zamanların rekorunu kıran Niğde Belediyesi, bu yıl da asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Asfaltsız cadde ve sokak bırakmamayı hedefleyen Niğde Belediyesi, şehrin pek çok noktasında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Selçuk Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı. Emek Sokak, Zümrüt Sokak, Yeşilyurt Sokak, Kaygısız Sokak ve Cazip Sokak’ta başlatılan asfaltlama çalışmasını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin diğer bölgelerindeki ana güzergahlarda, cadde ve sokaklarda da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

BOZULAN YOLLARA ANINDA MÜDAHALE
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, il genelinde bozuk ve yıpranmış cadde ve sokak kalmayacağını belirterek, “Asfaltlama ekiplerimiz belli bir program dahilinde, tüm mahallelerimizde ve ana güzergahlarda bozuk olan yolların tespitini yaptıktan sonra bu yollarda asfalt döküm çalışmalarını başlıyor. Niğde'mize yakışmayan her türlü kusuru, eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz'' dedi.

MUHTAR ÜNAL’DAN BAŞKAN AKDOĞAN’A TEŞEKKÜR
Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a ve belediye çalışanlarına, mahallelerinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İsmail Ünal, “Şehrin en büyük mahallesi olan Selçuk Mahallesi’yle ilgili tüm taleplerimizi Niğde Belediyesi yerine getiriyor. Mahallemizin 5 sokağında başlatılan asfaltlama çalışmaları da tamamlandı. Mahalle sakinlerimiz adına Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan ve tüm belediye çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



 
 
Editör: TE Bilişim