Adalet ve Hürriyet Hareketi Kardeşlerinin sesini duyuyor, acılarını paylaşıyor…


Adalet ve Hürriyet Hareketi Niğde’de zulme sessiz kalmadı ve Mısır, Suriye başta olmak üzere, Ortadoğu ve Dünyanın diğer bölgelerinde zulme maruz kalmış mazlum insanlara sahip çıkmak ve yalnız değilsiniz mesajı vermek için 04 Eylül Çarşamba’dan itibaren 08 Eylül Pazar’a kadar Hükümet Meydanı’nda olacak.

İslam coğrafyasının kaderinin kan gölü olmak ya da müslüman halkların kaderinin kan gölünde boğulmak olmadığını göstermek için yapılacak etkinliğe 18.00-22.00 saatleri arasında tüm halkımızı davet eden Adalet ve Hürriyet Hareketi , ‘’bu dava birimiz değil hepimizin davasıdır. Dünyanın bir ucunda bir müslümanın ayağına batan bir dikenin acısını, dünyanın diğer ucundaki müslümanın bunu hissetmesi gerektiğini söyleyen bir inanışın sahipleriyiz. Temel insani hakları ellerinden alınan, dünyanın gözü önünde katledilen Müslüman kardeşlerimize sessiz kalamazdık. Adalet ve Hürriyet Hareketi, her partinin, her STK’nın, her kuruluşun katılabileceği ortak bir harekettir. Asla parti, cemaat, dernek, vakıf vb ayrımcılığı yapmadan herkesi aynı duygu ve düşüncede buluşturmak isteyen bir etkinliktir. Niğde’den sesimizi dünyaya duyurmak için, Hükümet Meydanında duyarlılıklarımızı sizlerle beraber göstermek istiyoruz.’’ ifadesine yer verildi.

“Bilinmesi gereken en yalın gerçek şudur: İslam coğrafyası ve Müslüman halklar ne despotik iktidarların ne de sömürgeci devletlerin ahlaksız ve hukuksuz tahakkümlerine boyun eğmek mecburiyetinde değildir ve asla boyun eğmemelidir. Gün mazlumdan yana olmak ve zalime karşı koymak günüdür.”

Bu duyguları paylaşan herkesin Çarşamba’dan Pazar’a bu etkinliğe katılacağına gönülden inanıyoruz.

Unutmayınız, siz yoksanız eksikliğiniz doldurulamaz. Müslüman Zulme sessiz kalamaz...




Editör: TE Bilişim