Niğde Ziraat Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 09.00’da Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda başladı.

Genel Kurula CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, il Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ayduğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Kılıç ile belde belediye başkanları ve çiftçiler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulda, ilk önce divan kurulu oluşturuldu. Faliyet raporu okunduktan sonra konukların konuşmaları ile devam edildi.



Açılış konuşmasını mevcut başkan Veli Kenar yaptı.

Veli Kenar“ Göreve geldiğimiz günden itibaren tarımın ve çiftçilerimizin karşılaştığı sorunların çözümü için mevcut imkânları kullanarak her türlü çabayı gösterdik.  Niğde’de on binlerce kişinin ekmek yediği ve ilimize milyonlarca lira ekonomik katkı sağlayan tarım sektörünün modernleşmesi, yeni teknolojilere ayak uydurması için gereken çalışmaları yapmaya özen gösterdik. Bundan sonraki dönemde de yarım kalan projelerimizin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için tüm gayretimizi sarf edeceğiz.” dedi.

Adaylar tek tek konuşmalarını yaptıktan sonra seçime öğle yemeği arası verildi aradan sonra seçim başladı. 

VELİ KENAR 40 OY İLE TEKRAR BAŞKAN

Seçimde 98 delege oy kullanırken 40 oy ile Veli Kenar tekrardan başkan seçildi.Teyfik Özbek 32 oy ile en yakın takipçisi oldu.Aday Ali Cengiz 23 oy alırken Yaşar Uyar ise 2 oy aldı.1 Oy iptal edildi.








Editör: TE Bilişim