Niğde ve Bor İlçesinde protokol ve partilerin bayramlaşma programı bayramın 1. ve 2. günü yapıldı. 




Niğde’de Kurban Bayramı kutlama programı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ’ın öncülüğünde düzenlenen programla gerçekleştirildi.




Programa Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Doğan Şafak, Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Kd. Albay Ufuk Nayır, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, , Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ile Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.



Protokol üyelerinin Bayramlaşması İlk olarak Saat 12.00’de Niğde İl Jandarma Komutanlığında Askerlerin Bayramını kutlama ile başladı. Daha sonra, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve Tarım Açık Cezaevindeki Personel ile mahkumların bayramını kutladılar.



Daha sonra Sevgi evlerine geçilerek, çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Kılıç ve protokol mensupları çocuklara bayram harçlığı dağıttılar.



Son olarak Protokol üyeleri Öğretmenevinde kamu görevlileri ve halkla bayramlaştılar.


BOR İLÇESİNDE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI


Bor İlçesinde yapılan Bayramlaşma ise Bor Öğretmenevi'nde protokolün bir araya gelmesi ile başladı. Bor Öğretmenevinde vatandaşlarla ve kamu görevlileri ile yapılan bayramlaşmanın ardından Bor Garnizon Komutanlığı, Bor Emniyet Müdürlüğü, Bor İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Bor Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilip bayramlaşıldı.


Bor ilçesinde yapılan bayramlaşmaya, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Bor Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Selahattin Yücel, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, il genel meclis üyeleri Tevfik Avanoğlu, Sabri Bozdağ, Ferhat Kavaklıoğlu, Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay, bazı parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.




PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA



Ak Parti Niğde İl Başkanlığı, CHP Niğde İl Başkanlığı ve MHPP Niğde İl Başkanlığınca da parti binalarında bayramlaşma yapıldı.



Niğde Belediyesi Bayramlaşma programı da Niğde Belediye binası meclis salonunda yapıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşların bayramını tebrik etti. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Milletvekili Ömer Selvi, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir kısa birer konuşma yaptılar.



Ak Partili yöneticiler ve Milletvekilleri Kurban Bayramının 1. ve 2. günü Niğde merkez, Bor, Çiftlik, Ulukışla, Çamardı ve Altunhisar ilçelerinde de partiler ve vatandaşlarla bayramlaştı.




Kurban Bayramının 2. Günü yapılan Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı binasındaki bayramlaşmaya vatandaşların ilgisi büyük oldu. Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, partililerin ve vatandaşların bayramını tek tek kutladılar.



Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf : Erdal GÜÇER

Editör: TE Bilişim