Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle Polis Haftası etkinlikleri başladı.




- 07 Nisan 2012 Niğde Emniyet Müdürlüğü  ve Polis meslek yüksek okulu tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü sebebiyle ‘Emniyet Hatıra Ormanı’nda program düzenlendi. Programa katılan emniyet mensupları ve aileleri hatıra ormanını ağaçlandırdı.

Fidan dikimi esnasında konuşan Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, “orman müdürlüğünün bize tahsil etmiş olduğu 30 dönümlük arazi üzerine 10 nisan polis haftası münasebeti ile yine orman müdürlüğümüzün bie temin etmiş olduğu 2 bin ve bizlerin almış olduğu 2 bin 500 fidanı toprakla buluşturuyoruz. Ben inanıyorum ki diğer kurumlarımız da aynı hassasiyeti göstererek Niğde’mizi yeşillendirmekte katkıda bulunacaktır” dedi.

- 07 Nisan 2012 Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri tarafından Bor İlçesinde Hatıra Ormanına fidan dikimi yapıldı. 


- 06 Nisan 2012Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Niğde Üniversitesi Derbent Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik yapıldı. 

- 05 Nisan 2012 Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından Niğde Kültür Merkezinde Fotoğraf Sergisi açıldı.


- 05 Nisan 2012 Etkinlikler kapsamında, Şehit Aileleri Niğde Emniyet Müdürlüğü Amir ve Memurlarından oluşan heyet tarafından ziyaret edildi. 

- 04 Nisan 2012 Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Yardımcıları Köroğlu Kıraç, Hayrettin Yıldızlı, İsmail Koca, Feridun Cemal Kılıç başta olmak üzere, Şube Müdürleri, Amir ve Personelden oluşan heyet, Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Niğde Üniversitesi ve diğer kamu kurumlarını ziyaret ettiler. 


- 04 Nisan 2012 Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, bir yandan ziyarette bulunurken, bir yandan da makamında ziyaretçileri kabul etti. Hafta sonu Polis Ormanı'nda personel ve ailelerinin katılımı ile ağaç dikimi gerçekleştirilecek. 


- 04 Nisan 2012 Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’ı, Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç’ı ve Şube Müdürü Sinan Topdemir’i makamında kabul eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, polis teşkilatının başarılarının devamını diledi.


- 04 - 10 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanacak Polis Haftası başladı..



Editör: TE Bilişim