Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Valilik makamında yaptığı Halk günleri ve Mahalle’deki vatandaşların sorunlarını mahallinde dinleyerek gerçekleştirdiği Mahalle buluşmasının ardından Köylere giderek vatandaşların sorunları ve isteklerini yerinde dinledi. 



Vali Necmeddin Kılıç ilk olarak Niğde Merkeze bağlı Hançerli, Koyunlu, Fesleğen ve Küçükköy köylerini ziyaret etti.


Köy gezilerine Vali Necmeddin Kılıç'ın yanısıra, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Müftüsü  Alaattin Gürpınar, Halk Sağlığı İl Müdürü Bilgehan Öztürk, İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuran Çelik, İl Mahalli İdareler Müdürü Nebahat Bozkurt, Orman İşletme Müdürü, Karayolları Şube Müdürü, DSİ Şube Müdürü ile basın mensupları katıldı.



İlk ziyaret Hançerli Köyüne gerçekleştirildi. Vali Kılıç ve beraberindeki heyeti Köy Muhtarı ve çok sayıda köy halkı karşıladı. Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Kılıç, ihtiyaçların giderilmesi ve sorunların çözümü konusunda ilgili müdürlere talimat verdi.


Hançerli Köyünden sonra sırasıyla Koyunlu, Fesleğen ve Küçükköy Köylerini ziyaret eden Vali Necmeddin Kılıç ve beraberindeki heyet gittikleri köylerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Köy ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar da kendileriyle tek tek ilgilenen Vali Kılıç'a teşekkür ettiler.















Editör: TE Bilişim