Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı;

Vali Peynircioğlu mesajında; Rahmet, huzur ve kardeşliği en yoğun duygularla yaşadığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktığımız bugünlerde sağlık ve huzur içinde bayrama erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar; toplumumuzda önemli bir yeri olan, küslüklerin, üzüntülerin ve sıkıntıların unutulduğu, kaynaşmanın arttığı, sevginin, hoşgörünün ve dayanışmanın pekiştiği, birlik, beraberlik duygularının güçlendiği müstesna günlerimizdir.

Hepimiz için önem taşıyan dini ve manevi duygularımızın hayat bulduğu bu Ramazan Bayramı’nı da büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza hürmet göstererek, çocuklarımızı bayram coşkusuyla tanıştırarak, kimsesizleri, yaşlıları, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak kutlamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Niğdeli hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım. Allaha emanet olun" dedi. 

 
Editör: TE Bilişim