Niğde Valiliğinden halk buluşma günleri  iptali

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok Ülkeye yayılan koronavirüs vakası nedeniyle tüm Dünya’yı etkisi altına alan ve hızla yayılan virüse karşı, alınan tedbirler kapsamında; vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı düşünüldüğünden İlimiz de her hafta Çarşamba günleri 09.00 -11.00 saatleri arasında yapılan “Halkla Buluşma Günleri“ ikinci bir duyuruya kadar yapılmayacaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Korona virüs salgını tehdidi nedeniyle Niğde Belediyesi halk gününü iptal kararı aldı.

Niğde Belediyesinden yapılan açıklama şu şekilde; “Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’in her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları Korona virüs salgını riski sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Vatandaşlarımız Belediyemizle ilgili tüm istek, öneri ve şikayetlerini  (0388) 232 35 50  numaralı telefon, 0 552 501 51 51 numaralı whatsapp hattından ve www.nigde.bel.tr adresinden    iletebilirler.

Niğde Belediyesi iptal kararının ardından şikayet ve öneriler için telefon elektronik posta alernatifi sunarken Niğde Valiliği bu alternatif ulaşma bilgilerini vermedi. 

Editör: TE Bilişim