Niğde Ülkü Ocakları tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik “bir mont bir bot” adı altında yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Gençer, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yönelik yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Başkan Gençer, “Bilindiği gibi dünya korona virüs nedeniyle zor zamanlardan geçiyor. Maalesef içerisinde bulunduğumuz durumun ekonomiye olan etkileri de çok ağır. Niğde’imiz iklim bakımından da kışı oldukça soğuk ,soğuklar bastırıyor ve mağduriyetler de artıyor. Niğde Ülkü Ocakları olarak bizler de mağduriyetleri azaltarak gönülleri ısıtmak adına güzel bir işe koyulduk.

Her yıl farklı etkinlikler ve farklı yardım kampanyaları düzenleyerek ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda “bir mont, bir bot” adı altında yardım kampanyası başlattık. Bu kapsamda imkanları dahilinde bütün vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya ve bir nebze olsun çocuklarımızın yüzünü güldürmeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim