Niğde Ülkü Ocakları Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölümünün 14. yılı sebebi ile mevlit programı düzenledi.
 
Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Türk Dünyasının Bilge Lideri rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in 14. ölüm yılı sebebi ile Niğde Dışarı Camii’nde mevlit programı düzenlendi.
 
         Hazırlanan mevlit programına Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, MHP Milletvekili Aday Adayları, çok sayıda partili ve Ülkü Ocakları teşkilatları katıldı. Mevlit-i Şerifler, Tilavet-i şerifler ve dualar eşliğinde 4 Nisan pazartesi günü sat 15.00’da başlayan program yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.Mevlit programına katılanlar çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Program sonrasında Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat “Türk-İslam Ülküsü yolunda hayatı çilelerle geçen, Türk dünyasının bilge Lideri rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ölümünü 14. yılı sebebi ile bu programı düzenledik. Başbuğumuzun hakka yürüyüşünün 14. yılı olmasına rağmen onun acısını hala yüreğimizde taşıyoruz. Yokluğunu yüreğimizin en derinlerinde yaşıyoruz. O Türk-İslam Ülküsü dahilinde Türk gençlerinin kendilerini geliştirmesi için hayatının son anına kadar çalışmıştı. Bizde Ülkü Ocakları olarak Rahmetli Başbuğumuzun izinden, ideallerinden ayrılmadan hayatımızın son anına kadar Türk-İslam davası uğrunda mücadele edeceğiz. Başbuğumuzun kaldırdığı bayrağın ebediyete kadar bu ülkede dalgalanması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Rahat uyu Başbuğum.”dedi.



Editör: TE Bilişim