Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, rutin yol kontrolü sırasında güvenlik güçlerine yapılan saldıra şehit olan şehitlerin aileleri için yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Kampanyanın, Niğde halkında gelen talepler doğrultusunda şehitlerin eş ve çocuklarının ihtiyaçlarına bir nebze katkı sağlamak amacıyla Niğde sınırları dahilinde olmak üzere düzenlediklerini ifade eden Vali Kılıç, yardımların valilik gözetiminde şehit yakınlarına ulaştırılacağını kaydetti.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Vali Kılıç, "Ulukışla ilçemizde 20/03/2014 tarihinde güvenlik güçlerimize karşı gerçekleşen menfur saldırıda şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Adil Kozanoğlu, Polis Memuru Adem Çoban ile Şoför Turan Yaşar'ın geride kalan eş ve çocukları muhakkak Devletimiz tarafından himaye edilecek ve asla muhtaç duruma düşmelerine izin verilmeyecektir. Ancak hamiyetperver Niğdeli hemşerilerimizden gelen talepler dikkate alınarak şehitlerimizin eş ve çocuklarının ihtiyaçlarına bir nebze katkı sağlamak amacıyla ilimiz sınırları dahilinde olmak üzere bir Vali Yardımcımız başkanlığında kamu görevlilerimizden oluşan komite marifetiyle 1 ay sürecek bir yardım kampanyası açılmasına Valiliğimizce izin verilmiştir. Başta kamu görevlilerimiz olmak üzere hemşehrilerimizin tamamen gönüllülük esasına dayalı yardımları 5 Mayıs 2014 tarihine kadar doğrudan aşağıda verilen banka hesabında toplanacaktır. Yardımlar Valiliğimiz gözetiminde şehit yakınlarına ulaştırılacaktır. Banka Hesap No: 0214-37974746-5006 Ziraat Bankası Niğde Şubesi" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim