Niğde protokolü, Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olarak atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Vali Necmeddin Kılıç'ın Rektör Prof. Dr. Adnan Görür'e gerçekleştirdiği ziyarette bir araya geldi.



Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarete Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Jandarma Asayiş Şube Müdürü Binbaşı Süreyya Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, Vali Necmeddin Kılıç'ın gerçekleştirdiği ziyaretin protokolü bir araya getirmesi açısından oldukça önemli olduğunu belirterek bu tür beraberliklerin ilde bulunan kurumların birbirlerine destek sağlamasına vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Alp ve Prof. Dr. Metin Yıldırım ile Genel Sekreteri Doç. Dr. Ethem Akyol'un da hazır bulundukları ziyarette Rektör Prof. Dr. Adnan Görür Vali Necmeddin Kılıç'a üniversite ile ilgili bilgiler de verdi.

Vali Necmeddin Kılıç'ta Rektör Prof. Dr. Adnan Görür'e misafirperverliği için teşekkür ederek bu tür toplantıları düzenli hale getirip ildeki başlıkların masaya yatırılması ve tartışılmasının ve buradan çıkacak kararların yönetim olarak işlerini çok rahatlatacağını söyledi.












Editör: TE Bilişim