Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Şube Başkanlığı görevinde nöbet değişimi oldu. 

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Niğde Şube Başkanlığı görevini İsmail Karanfil bıraktı, yerine Şerafettin Ayduğan geldi.
İsmail Karanfil yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi; ‘‘Niğde MÜSİAD’ımızı 2014 yılının şubat ayında on inanmış, on adanmış arkadaşımız ile birlikte yola çıkarak zor şartlar altında kurduk. Biz bu teşkilatı kurarken Niğde MÜSİAD olarak onca emekler verdik. Kurucu başkanımız, kurucu yönetim kurulu üyelerimiz ve en son üyemize kadar herkesin emeği var. Yeni başkanımız ile daha iyi yerlere geleciğine inanıyorum.’’ dedi.

Göreve devraldığından itibaren faaliyetleri eksiltmeden artırarak devam ettireceğini söyleyen yeni başkan Şerafettin Ayduğan,‘‘Niğde MÜSİAD’ın yeni başkanı Türkiye’nin köklü kuruluşlarından biri olan MÜSİAD’ımızda bugün bir bayrak değişimi için bir araya geldik. Benden önceki başkanlık yapmış Hüsamettin Gümüştepe ve İsmail Karanfil başkanlarıma teşekkür ediyorum. 2014 yılında beraber yola çıktığımız 10 değerli arkadaşımızla MÜSİAD’ Niğde’mize kazandırdık. o gün hepimizde büyük bir heyecan vardı. Hamdolsun ki aynı heyecanımızda bugün devam etmekte. Bugün itibari ile Türkiye’de olduğu gibi Niğde’mizde de üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Bizde göreve geldiğimizden itibaren faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.’’ diye konuştu.

İsmail Karanfil’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı yeni Başkan Şerafettin Ayduğan plaket taktim etti.

 
Editör: TE Bilişim