Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği’ne bağlı liseli gençlerin oluşturduğu Niğde Lise GFB üyeleri mübarek ramazan ayı nedeniyle önce iftar organizasyonu düzenledi.

Genç Fenerbahçeliler iftardan  sonrada Nisan ayı’nde genç yaşta vefat eden üyeleri Mahmut GENÇ için Dışarı Camii ve Öğretmenler Parkında hayır duası almak adına çikolata dağıttı.

Niğde Lise GFB adına konuşan Okan ÇELİMLİ “ Böyle anlamlı bir günde birlik ve beraberliğimizi arttırmak adına önce iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar sonrasında yakın zamanda kaybettiğimiz dernek üyemiz ve kardeşimiz Mahmut GENÇ için hayır duası almak adına cami çıkışında cemaate ve parkta oturan hemşerilerimize çikolata ikramında bulunduk. Allah kabul etsin inşallah. Niğde Lise GFB olarak bizlerde artık daha çok sorumluluk alarak Fenerbahçe için, Niğde için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bugün bir başlangıç oldu bizler için. Önümüzdeki günlerde daha çok sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkacağız. Başta Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Ömer Kıymazer olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim